TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP FODMAP SpenatsoppaDenna underbart goda FODMAP spenatsoppa kommer inte göra någon besviken. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserLow FODMAP Spenatsoppa500 gram hackad fryst spenat2 msk hackad gräslök1 msk laktosfritt smör/margarin2 msk potatismjöl3 msk grönsaksfond från Bong (den är utan lök)1 dl laktosfri matlagningsgrädde eller havregrädde1 tsk salt1 liter vatten1 krm vitpeppar1 krm svartpeppar1 msk HUSK® Mage i balans Classic4 äggFODMAP SpenatsoppaDenna underbart goda FODMAP spenatsoppa kommer inte göra någon besviken. Tack vare spenaten och äggen innehåller den både mycket järn och protein. För att göra soppan mer mättande och fiberrik rekommenderar vi att lägga i 1 msk HUSK® Mage i balans Classic innan servering. Ät gärna soppan med något gott glutenfritt knäckebröd.Gör så här:Koka upp vattnet, buljongen och spenaten.Tillsätt potatismjöl och smör/margarin.Låt koka under lock i cirka 10 minuter.Koka äggen under tiden i cirka 8 minuter.Tillsätt matlagningsgrädde och kryddor till soppan.Smaka av soppan och se om det behövs mer kryddor.Avsluta med att tillsätta HUSK® och rör runt ordentligt.Servera spenatsoppan med ägghalvor och något gott glutenfritt bröd/knäckebröd. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: