TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP Low FODMAP recept: Omelett med HalloumiEn vegetarisk low FODMAP omelett med halloumi, tomat och spenat. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserVegetarisk low FODMAP omelett3 ägg1 näve babyspenat4-5 körsbärstomater1/2 paket halloumi salt peppar oregano kokosolja till stekning solrosfrön till topping lite jordgubbar att toppa med grönsallad1 tsk HUSK® Mage i balans ClassicEn vegetarisk low FODMAP omelett med halloumi, tomat och spenat. En omelett kan vara det perfekta alternativet till en FODMAP lunch, enkel att tillaga, och smakar smaskens! Receptet räcker till 1 omelett.Gör så här:Skär halloumin i mindre strimlor och stek i kokosolja till de fått fin färg.Blanda ägg, HUSK® Mage i balans Classic, oregano, salt. peppar, babyspenat och körsbärstomater i en skål.När halloumin fått fin färg häller du över äggblandningen.Stek omeletten tills den är fast och fått fin färg. Använd en stekspade och lägg den på en tallrik.Toppa omeletten med jordgubbar, solrosfrön och lite salladsblad.Recept: Magiskmat Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: