TillbakaRecept och kostrådFODMAP FODMAP FODMAP KnäckebrödDetta FODMAP knäckebröd är otroligt enkelt att slänga ihop och innehåller mycket protein. Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: HUSK® Mage i balans ClassicLäs mer IngredienserLow FODMAP Knäckebröd1 dl okokt quinoa1 dl pumpakärnor1 dl sesamfrön1 dl majsmjöl1/2 dl rapsolja2 dl kokande vatten1/2 tsk salt1/2 tsk Husk mage i balans ClassicFODMAP KnäckebrödDetta FODMAP knäckebröd är otroligt enkelt att slänga ihop. Tack vare quinoan innehåller det mycket protein och passar därför bra som mellanmål både innan och efter ett träningspass. För att göra knäcket med fiberrikt har vi använt Husk mage i balans Classic. Servera gärna knäcket med något gott pålägg exempelvis med ägg eller ost.Gör så här:Sätt ugnen på 150 grader.Blanda alla torra ingredienser inklusive Husk.Tillsätt kokande vatten och olja. Rör runt ordentligt.Lägg smeten på ett bakplåtspapper på en plåt.Smeta ut den jämnt med hjälp av ett bakplåtspapper till som du lägger ovan på.Grädda knäcket i ugnen i cirka 1 timme. Håll koll så det inte bränns.Bryt det i bitar.Servera knäcket med valfritt pålägg och njut av ett hälsosamt knäckebröd! Skicka till någon: Skicka Spara på Facebook : Skriv ut: